Referenssit

Härmän Ilmastointi ja Pelti Oy

Esimerkkejä projekteistamme

Toteutamme projektit aina asiakkaan vaatimusten ja toiveiden mukaan. 30-vuoden ammattitaitomme huomaa työn laadukkaasta jäljestä sekä tehokkuudesta. Meiltä onnistuu kaikki vaativammatkin projektit kilpailukykyiseen hintaan.
Kauhavan monitoimitalo
Vuonna 2019 toteutimme Kauhavan monitoimitaloon ilmastointijärjestelmän asennuksen sekä säädön. Projektin rakennuttajana toimi Kauhavan kaupunki. Kohteessa käytimme myös valmistamiamme vaatimusten mukaisen osia. Projekti saatiin hoidettua loppuun aikataulun mukaisesti.
Kittilän kultakaivos
Kittilän kultakaivoksen uudiskohteeseen toteutimme ilmastointijärjestelmän asennuksen sekä säädöt vuosina 2020-2021. Kohteeseen kuului asennus 100 metriseen nostotorniin ja 900 metriä maan alla sijaitsevaan kohteeseen. Projekti oli vaativa ja erityisluontoinen logistiikan sekä sijainnin puolesta.
Mehiläinen Vaasa

Toteutimme vuosina 2020-2021 uuden ilmastointijärjestelmän asennuksen sekä säädön Mehiläisen sairaalaan Vaasassa. Kyseessä oli uudiskohde ja rakennuksen ollessa sairaala, kiinnitimme erityistä huomiota puhtauteen sekä laitteiden tehokkuuteen. Esimerkiksi leikkaussalien ilmanvaihto vaati erityistä tarkkuutta tiiveyden ja kliinisyyden osalta.

Kemin sellutehdas

Tällä hetkellä käynnissä on projekti Kemin sellutehtaan yhdessä uudisrakennuksessa. Kyseessä on suurteollisuuden kohde, joka on omalta osaltaan erilainen puitteiden puolesta. Asennamme kohteeseen ilmastointijärjestelmän sekä huolehdimme sen oikeanlaisesta säädöstä olosuhteisiin nähden. Olemme monipuolisia ja toteutamme vaativatkin kohteet ammattitaidolla ja kokemuksella.

Kuvia projekteistamme

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan kuinka voisimme auttaa Teitä!

Scroll to Top